Hästskor 2018-03-07T12:50:05+00:00

Hästskor

Vi är återförsäljare av Mustad, Kerckheart och KW.
Det innebär att vi kan erbjuda ett brett sortiment av deras produkter.

Mustad

Mustads hästskor är världskända för sin hästskosöm, som de började att tillverka redan vid mitten av 1800-talet (de har faktiskt cirka 90% av världsmarknaden på söm!).

På senare år har Mustad även utecklat ett brett spektrum av hästskor och har idag såväl ridskor,
som trav- och galoppskor i många olika varianter. Mustads sortiment omfattar idag en rad välkända och högkvalitativa varumärken, St. Croix, Flatland, Myron Mclane, O´Dwyer, Vettec med flera. Utöver dessa har vi även verktyg och andra hovartiklar från exempelvis Werkman, Double S, Save-Edge , med flera.

Kerckhaert

Kerckhaert är världens största oberoende tillverkare av hästskor. För att nå denna topp-position har företaget alltid upprätthållit sina kärnvärderingar: totalt engagemang till sina handlare och kompromisslös produktinnovation och kvalitet sedan det först grundades i Nederländerna 1906.

KW

Thoors trading AB är välkända inom hästsporten och säljs under följande varunamn: Guldskon – hårdmetallskor KW-skon – konventionella järnskor Tunahaken – brodd. Inom varje grupp finns en bred flora av produkter för skiftande underlag som kan användas både under tävling som träning.