För ryttaren 2018-12-14T08:19:26+00:00

För ryttaren

Hos oss hittar du snygga kläder och utrustning i högsta kvalitet
från de främsta ridsportmärkena i Europa.
Här finns kläder och ridutrustning för både vardagsridning, tävling, träning och stall.
Funktionella och snygga plagg som även har sin självklara plats i vardagen,
på jobbet och i skolan. Här finner du märken som Kep, Charles Owen,
Mountain Horse, Cavallo, Spooks, Svea.

Ridkläder, skydd och tillbehör

Hos oss på Hästsportbutiken hittar du allt som du som ryttare kan tänkas behöva. Allt från nybörjaren till proffsryttaren, ung som gammal, liten som stor. Ridkläder och utrustning – när du ska rida är det framförallt viktigt att du väljer rätt basutrustning, den viktiga skyddsutrustningen som ska skydda dig om olyckan är framme, vi har ridhjälmar, skyddsvästar, ridstövlar, ridskor, ridkläder och alla andra tillbehör. Besök vår butik eller webshop så guidar vi dig rätt.

Här nedan hittar du några av våra märken.

Spooks

Härliga ungdomliga kläder från Tyska Spooks. Det här ridkläderna tilltalar många aktiva ryttare. Jackor, västar och ridbyxor från Spooks har blivit omåttligt populära tack vare sin fina passform och snygga design, att kläderna dessutom ligger på en mycket prisvärd nivå gör dem inte mindre poppis. Spooks snygga kläder anvvänds flitigt, även av de som inte rider.

Kep

Varje hjälm från Kep Italia är tillverkad med största omsorg, allt för att du som ryttare ska kunna få en hjälm som är både säker och riktigt snygg. Kep Italia har under många år tillverkat några av marknadens mest framträdande hjälmar och de används flitigt av ryttare, från världseliten till hobbyryttaren.

Svea Equestrian

Svea Equestrian – Det ”creddiga” klädmärket Svea, med rötter i streetwear-kulturen, har inte förknippats med ridsport förut. Men nu har man tagit klivet in i stallmiljön.

Charles Owens

Här hittar du säkerhetsprodukter, framförallt ridhjälmar, från brittiska Charles Owens. Charles Owen ägs i dag av tredje generationen Owen och har nu tillverkat ridhjälmar till ryttare i mer än 100 år.Charles Owen är välkända för sin fantastiska passform och för sin säkerhet och Charles Owen har expanderat stort och säljer numera ridhjälmar över hela världen!